Potřebujete poradit?
Nezávazná poptávka

Darování Malíře: Vymalovali jsme Duhu

Naši iniciativu Daruj Malíře asi znáte. Za každých vymalovaných 15 000 m2 darujeme naše Malíře MOKUSO potřebným. Vždy pečlivě vybíráme z tipů našich zákazníků, známých a kamarádů, ale i našich fanoušků na sociálních sítích. Kdo nás sleduje na Instagram @MOKUSO, tak ví.

Většinou pomáháme starším lidem, spolupracujeme s obecně prospěšnou společností ŽIVOT 90, která pomáhá seniorům už dobrých 30 let. Díky nim jsme vymalovali byt například paní Očenáškové z Prahy.

Nedávno nám v mailu přistálo doporučení na vymalování klientského bytu společnosti DUHA, která zajišťuje sociální služby pro dospělé osoby s mentálním znevýhodněním. Mrkli jsme na to a bylo jasno. Do toho jdeme! Proč? Protože Společnost Duha funguje už více jak 20 let a snaží se začlenit lidi s mentálním postižením do naší společnosti. Usilují o to, aby dospělý člověk s mentálním znevýhodněním mohl vést normální život, osamostatnil se a přiblížil se našim životům.

04

Duha poskytuje chráněné bydlení. Co to je? Jsou to byty v běžné zástavbě, kde bydlí 2 až 4 klienti. Starají se o sebe a dochází k nim sociální pracovníci, kteří jim pomáhají s běžnými činnostmi, které nezvládají.

Naši Malíři MOKUSO jeden z těchto bytů koncem roku vymalovali. Šlo o byt na Černém mostě v Praze, kde bydlí tři klienti Duhy.

duha_secondary_logo

A protože tito lidé s mentálním postižením potřebují svůj klid a jsou zvyklí na své pořádky, byla to taková rychlá akce!

Vše jsme vystěhovali, přikryli, opravili malé nedostatky na stěnách a vymalovali na bílo. Celkem šlo o 300 m2. Po akci jsme všechno dali na místo, uklidili po sobě a předali čistý byt. Jaká byla reakce? No nadšení! Znáte to, lidé s mentálním postižením totiž umí předávat radost.

Jsme rádi, že jsme mohli pomoci. A jestli se i vy chcete připojit do naší výzvy Daruj Malíře, nechte si od nás vymalovat. Za chvíli totiž budeme hledat nový objekt k malování, naše počítadlo se už blíží ke 15 000 m2. Zajímá vás, kolik takové vymalování stojí? Mrkněte na kalkulačku, vyplňte a my vám obratem pošleme nezávaznou nabídku i s cenou.

Za tým MOKUSO Petra

crossmenu