Potřebujete poradit?
Nezávazná poptávka

My jsme Malíři

Možná jste si všimli, že v našem sloganu My jsme Malíři, máme ve slově Malíři velké M.
Ne, není to chyba nebo omyl. Vysvětlíme vám, proč. Zakladatel společnosti MOKUSO, Jakub Moravec, se od mala pohyboval v prostředí stavebního průmyslu a jeho snem bylo a stále je zlepšit pohled laické veřejnosti na profesionální malíře. Bohužel amatérů, kteří kazí dobré jméno malířům, je na českém trhu poměrně hodně. Jakub spolupracuje výhradně právě s malíři s velkým M. Všichni mají dlouholeté zkušenosti v oboru nebo přímo odborné vzdělání. K dnešními dni je jich více než 30.

Mokuso - My jsme Malíři.

Ruku na srdce: kdo z nás si v životě na malíře nehrál a nezkoušel sám vymalovat alespoň jednu místnost? Vypadá to totiž jednoduše. Stačí pár věcí, které seženete v kterémkoliv hobby marketu a můžete se do toho pustit. Do opravy zásuvek nebo rozvodů teplé a studené vody byste se však sami nejspíš nepustili.
Výmalba či tapetování ale není tak snadná, jak se na první pohled může zdát. O tom mnohdy vypovídá i výsledek laického snažení.

Vizitkou Jakuba a jeho Malířů není jen profesionálně odvedená odborná práce, ale i mnoho dalších souvisejících prací, které jsou již zahrnuty v ceně: kompletní příprava prostoru na malování (například odstěhování nábytku z malované místnosti či zakrytí ploch proti poškození a znečištění), konzultace výběru barev a materiálů dle nejnovějších trendů, Samozřejmou součástí služby je úklid po malování, pričemž nezáleží, zda jde o garsonku nebo velkometrážní komerční prostor.
Mokuso poskytuje službu od A do Z. Hotovo je až ve chvíli, kdy je zákazník spokojen.

Obrovskou přidanou hodnotou je flexibilita Mokuso Malířů. O tom ví své i naše klientka, Lenka Jeřábková: „S přítelem jsme se nedávno stěhovali a nový byt jsme si chtěli vymalovat sami. Po prvním nátěru, který ani zdaleka nepřekryl původní tmavý podklad stěny, jsme usoudili, že to takto nepůjde a rozhodli se povolat profesionály. Zavolala jsem Jakubovi s prosbou o pomoc a smrtícím termínem. Potřebovali jsme, aby Malíři přijeli hned druhý den, protože nás tlačil termín stěhování. Jakub nám po patnácti minutách na rozmyšlenou zakázku potvrdil. Malíři Petr a David přijeli přesně v domluvený čas a to, co jsme my s přítelem malovali celý den, měli oni hotovo za 1,5 hodiny. Rovnou na místě jsme se s nimi dohodli na vymalování i zbytku bytu. Ušetřili mi tak nejen čas a nervy, ale i peníze. Díky nim jsem se totiž mohla v klidu věnovat své oficiální práci. Děkuji Jakubovi i celé firmě Mokuso za rychlou a profesionální pomoc.“

2
3

Zajímalo by vás, kolik by stálo vymalování vaší nemovitosti? Díky naší kalkulačce si snadno uděláte odhad, stačí kliknout zde.

Přejeme vám den jako malovaný 🙂
Petra z týmu MOKUSO s.r.o.

crossmenu